.Awesome Blogger.

Wednesday, December 21, 2011

.Rezeki :).


salam semua.. :)

kesinambungan dari entry INI

wahh hampir semuanya sangat peka dan mempunyai tahap penglihatan yang sangat tajam!hee..

tahniahhhh kepada anda yang berjayaaaaa mencari kelainan pada gambar kucing ini..tepuk tangan!heee ;p


kucing ni sangat menarik sebab bulu hitam di bahagian badannya tu membentuk imej/tompokan/corak seekor kucing yang sama sepertinya.. :)...Subhanallah!

yang cakap 'bulu dia halus, lebat, kucing ni bulat, gemuk dll' cuba tengok betul-betul!buka mata anda luas2..;p

chop2 ada juga yang cakap ada tahi lalat....Ira pon tak pasti tu tahi lalat ke tanda apa..hee

kucing ni bukan kucing Ira...tapi Ira dapat gambar ni dari e-mail yang kakak Ira selalu forward..:)

harap semua persoalan dah terjawab..heee


opsss..tadi kan Ira tengok balik blouse yang Ira beli masa Ira ke Uptown haritu, blouse tu dalam plastik lagi...masa Ira keluarkan baju dari plastik tu...ada lagi satu objek berada dalam plastik yang sama...dalam hati ' eh apa ni?'...bila tengok...ada satu aksesori iaitu rantai kayu (tapi yang Ira dapat lebih pendek) macam gambar kat bawah ni dalam plastik yang Ira beli blouse tu...

masa kedai kat Uptown tu, orang tu pamerkan blouse tu macam gambar atas ni :)
source : Mr. Google

selalunya kan memang ada aksesori kalau baju tu dipakai kat patung tu kan...nak bagi menarik dan orang pon rasa nak beli...Ira syak orang tu ( orang Indonesia ) tak tahu yang aksesori tu bukan dijual sekali dengan baju tu lepas tu masukkan sekali dalam plastik Ira..kehkehkeh...

tu lah rezeki namanya...heeee ;p

semoga kedai tu semakin murah rezeki sebab bagi Ira free gift..ngeeeee

psss : Blouse tu bukan blouse 'mengandung' macam gambar tu ok...tu sekadar hiasan..heeee ;p..



47 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah ni namanya rezeki..hihiih..

starzieti said...

comelnye kucing tuh. unik sgt.

baju tuh kaler pepel, my feveret kaler. :D

Iffah Afeefah said...

mmmmmmg rezeki kak


untungla

aah jnior y accdnt tu

Miss Volvo said...

haha igt u pregnant td kahkah

Cik TeN10 said...

Sekali tgk fatin terus perasan tompok hitam kt kucing tu.. Ngee :D

Betul2..org kata rezeki jangan ditolak.. ;p

Ira mmg suka pakai blouse ea? Fatin lak kureng sket..salunya tshirt jeans.. Hehe

Emmm tu lah..kl bkn kete mesia ssh sket la nk crik sparepart..kl ade pn mahal.. Fatin mcm xnk beli kete kt sni je.. Sbb dh ade plan baik punye dgn en bf.. Hihi org kata sepakat membawa berkat .. Hihi :p

miss Fyqa said...

eh salah teka plak psl kucing. hehe

yg psal blouse tu plak..dh mmg rezeki ira kan... hee~

Ujie said...

hehe..kiranya okey jugak mata akak ni, walau rabun.

*abisla indon tu kena marah kat majikan dia..^__^

KaK LimAh Si SupiR said...

hik3..ingt kan baju mengandung td..ahak3 :P

Ezad Skytech said...

aah la..ada "kucing" kat atas badan kucing...kuasa Allah :D

Original CikTeddy said...

yay!cik jwn btol..hihi

jom join segmen baru cik!

~SaL IjOu~ said...

go for myvi!..hoyeh!~
myvi smart..affordable & comfortable..~
*mentang2 da beli myvi nak promote org len beli myvi gak..kekekee~ ;p

Jue said...

Kucing di ats kucing. Unik! Tu namanya buy one free one hihi untung giler ah

Uptown mn ko p ni?

Puan Kutu said...

tp ira byk blouse skang mmg dapat sekali rantai tau..

aReLaN said...

rezeki bergolek.syukur alhamdulillah.bila la nk dpt gtu kn.hehehe

aiEz said...

yup boleh nampak tompok kucing tu sama bentuk kucing juga..comel..^^

Wanie said...

subhanallah..tak sempat nak kena ira, datang dah ade jawapan..hehe

rezeki ira dapat free aksesori :)

*alto tu saiz ala swift eh? kalau ira survey dah n rase ok beli je :)janji ira suka..hehe

zOeY zAu YaH said...

rezeki2...hehe..

dill said...

dapat aksesori free! hihi

*comel kucen itu

dill.

nur farahin binti sulaiman said...

biar betul akak kucing nie bulu dya mcm nie.. x penah tgk.. btw, cntik baju bru akak.. sonok la dpt beli baju baru.. hihihi..

mama aini said...

salam JI..tgh2 mlm ni baru mama dpt dtg sini..tadi mama ke PPUM..hu2x..besarnya kuasa Allah..sama kan bentuk bulu dgn wajah kucing..cantik baju baru ira tu..he2x..rezeki ira tu dpt aksesori !!!

fathiahRAIHANA said...

hihihi terer dak kami leh tekaa
oh ingatkan kuceng akak :>

Amboi untung la , hihi . rezeki betul :>

*tengah buat bodo mcm tadak benda sakit , hee -,-

hanaahmad said...

aku rasa rantai tu memang diberikan sekali dengan blous tu kot, sebab aku ada pernah beli baju yang dapat belt. ;)

ZORA said...

terbaik gler kucing 2.....

cik ika said...

KUCING TU BERTUAH SGT DPT BULU CM UH..~~

Tukang Karut said...

owh... ingatkan beli blouse mengandung tadi... baru nak ucap "tahniah"...

nur anis said...

hehe...best apa beli barang, dapat free gift..:)

Asrul "iLham" Sany said...

hahhaa tahniah

;D

Miss Nadya said...

maknanya nad betol..yeah..:)

p/s :: blom lagi lah dear..ramadhani tak matang ag..takut jugak kalau dia mating dapat anak di usia muda..

Teenager Housemaid said...

wahh..free gift..:)

Cik Ecah said...

Subhanallah....uniknya kucing ni....:)

era kecik said...

cantik corak tu :D

Ummi AmnaAmzar said...

nk pinjam gmbr kucing ni ira.. ;-)

dhiera said...

cantik ye kucing tu~

ira, ingat kan ira beli blouse macam tu jugak. hekhek

aimie amalina said...

yaaaaa
ammmpunnnnn
kenapa comei sgt si tomeiiii bulu2 tuuuuu

Anak Wak Mail said...

https://www.facebook.com/#!/fazYg1 fb kawan saya tu..;)

iznie said...

waahhh untunglahh..
beli satu dapat dua barang :)

BENA said...

ira iraa ! bena jawab betollll . hehehehe :P


cop ! ingat kan baju macam ngandung dah . heee :P

kajaharuna said...

comel nye kucing tu...

Ungu Violet said...

pehhh...memang rezekii..:)

nur adilah said...

woo:)rezeki masing masing^^ada tuah meh n_n

CekbOlat-bOlat said...

eh psal kcing tuh betullah.. bru buka mata! ngeee..

baju mcm bju mngandung.. akak ni cpat2 khwin pat !

diana said...

untung ooo...;P

aRa ❤ aFiq™ said...

untung la akak dpt gift.. huhu.. ngat an akak bli bju mgandung td.. hehehe

Hanie_Dew said...

wah memang unik corak bulu kucing tu. natural ke buat tu...

rezeki jgn ditolak ye dok.

Hanie_Dew said...

sempat ko baca entry aku tadi.act tu nak publish esok. tertekan. hahaahahha

siti kektus said...

memang rezeki lah tu. hehe :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ingatkan kucing Ira..comel sgt..

Rezeki ira lah tu..Moga tuan kedai tu pun sentiasa dimurahkan rezeki..^^

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails