.Awesome Blogger.

Thursday, December 15, 2011

.Sistem Penganugerahan Ijazah Sarjana Muda IPG.




salam semua..


*UPDATE*

entry ni ada kaitan dengan entry Ira yang INI..ada yang tanya Ira berapa pointer cgpa untuk setiap kelas kan jadinya Ira update tentang ini..:)..



sistem kat U sama ke berbeza??

Alhamdulillah Ira tetap bersyukur walaupun hanya dapat kelas kedua tinggi...siapa yang tak nak dapat kelas pertama kan...tp tu semua salah sendiri sebab main2 masa nak exam, study last minit, suka tangguh study...heee..;p..


Ira konvo 12-14 Mac 2012...nanti datang tau bawa bunga..kekeke ;p ..opss lupa..kat PICC, Putrajaya..:).. tak tahu posting bila..kalau posting lambat pon konvo tetap tarikh tu..heeee



psss : Ira kalau boleh tak nak posting kat Melaka! korang ngada ea..hee..bosan tau dok 7 tahun setengah kat sana ( 2 thn sek. teknik, 5thn stgh IPG)....dah la 2 bulan sekali balik kg juga..wuuu...Ira nak ubah angin pula...nasib baik tak dapat si dia yang asal orang Melaka..;p..



48 comments:

HaNiEeZ said...

wah..congraatz kak..lepas ni posting kl la.hihi..si dia tu org mane?

dill said...

oh. tinggi paras cgpa nye. ira orang mane

dill.

J.Syazwana said...

macam pelik lah gambar tuh.
kalau pointer 2.6 - 2.9 kelas bape pulak ? huhu

and 1.6 - 1.9.
pon macam takde dalam senarai. huhu

aReLaN said...

kt jpon xde kelas pn.jnji grad.hahaha...nk kna bwk bunga g konvo ktne nnt ni???

miss Fyqa said...

congratz ira :)

kim heeruul said...

tahniah..
dtg bawak teddy bear..keh ke hekh

Nurul Iman Rosman said...

saye pulak konvo bulan 4 tahun depan.
adoii, lambat nye rase.

hassy chan said...

wah teror ar ira nih.. tgginyer pointer..
hehe...
untgla da nk konvo..
has nih lma lgi adoii

zOeY zAu YaH said...

tetap bgus kan..tahniah2 ye..

Ila Aqilah said...

tahniah ira :)

tu lah orang pun study last minit..memang tak r kelas pertama..hehe

Bulan Syurga Firdaus said...

mmmm mesti pandai awk ni :) stdy kt mane ira..?
p/s semangat bile duk2 layan adk2 sepupu tu hehehe duk kt buaiyan bwh pokok manggis tu tau ;)

Sha. N. said...

Tahniah cikgu!!...weeeeeee!

msredcheesecake said...

Waa... Hebatnya...congrats yea.... Bukan senang nak dapat second class upper tu....

mama aini said...

tahniah !! ..walaupun kelas kedua,keputusan tu bagi mama ok sangat,bukan senang dpt result sebagus itu..

FarHANa aZwA said...

wahh..tahniah...bkl cikgu la ni hehehe

khairul akmal bin azman said...

pewwit!
tahniah!

J.Syazwana said...

hehe takpe.
kelas kedua tertinggi pon dah cukop hebat ape.
dulu mak kite suka kalau kite jadi cikgu tapi kite tak minat.
mungkin jadi lecturer ?
hehehe
a part of cikgu jugak kan :P

Cik TeN10 said...

alhmdllah la tu.. :)
kite tak tahu menahu langsung sistem U kat mesia.. teringin jugak nak merasa life pelajar U kt mesia.. sehari ckup la.. ngeee ;)

emm winter cuti 2 mggu ja.. kali ni punya cuti winter pack dgn mcm2 aktiviti.. so tak balik mesia la.. jejalan and abeskan masa kt japan je la.. ngee ;p

pasttt.. si dia org mana tu ea ?? ;p

~SaL IjOu~ said...

alamak kitorang x tau bila konvo.pastu posting plak dengar2 bulan 2.argh, tidaakkk! mintak2 ianya cuma rumours~ huk2*

ikatankasihku said...

jadi dendang perantaulah kat mane2 nanti..huhuhu

nur farahin binti sulaiman said...

akak, tahniah dpt pointer cntik..=)
sonok la dah hbis stdy.. leh keja..

Ungu Violet said...

hehe..skali kene posting kt sabah sarawak kang...hihi..:P

akak ngajar kt penang...kmpung kt johor...jauh kan..:)

amna said...

kalau saya, posting nnti nak mohon di melaka :)
coz rumah di muar dan dh bese ke melaka so senang nak apa2 :) hehehe

amna said...

kalau saya, posting nnti nak mohon di melaka :)
coz rumah di muar dan dh bese ke melaka so senang nak apa2 :) hehehe

neechee said...

ouhh .mcm tu rupanya sistem die . hehe . sis sek tknik mlk ? sme laa kite . senior rupanya . eheeheee :)

CekbOlat-bOlat said...

wahwah.. untunglah ^^

Woofer Storm said...

mesti best ni nak konvo dah.hehee

#tinggl kat puchong ke?ehhee

Saddila said...

tahniah kakak :))

Ezad Skytech said...

nak dapat kelas pertama tu..huuhh...memang kena usaha lebih la kan..hee..tinggi tu 3.8 and above..

#tahniah ye..:D

Original CikTeddy said...

ira msti budak bijak kan..huhu

syieda ;) said...

wahh! dah jadi cikgu :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berknvo yer nanti..

tahniah..kelas kedua pon ok kan..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tahniah ira....da abeh study legakan.xpe tgu aje konvo n posting.hehee moga xdpt la melaka ye dah ira ckp mcm tu,tapi kalau dpt gak melaka senyum aje la...:)

siti kektus said...

jauh sangat kat putrajaya. kalau tak, boleh jugak bagi sekuntum dua bunga teratai kan. hehe :)

Ujie said...

tahniah dpt 2nd class upper! akak dulu dpt lower je. sikit yg dpt upper & jarang2 1st class.

rasanya sama dgn akak (upm) sistem tu.

JIJI YU said...

oo ko budak ipg jgk eh..sama le ngn tut2 aku..

Miss Nadya said...

tahniag my dear..:)

p/s :: ha'ah tu dlm beg dia..:)

Leeya Hezlin said...

wah,tahniah2..
seronok kan dapat pinter tinggi2 ni..
hehehe.. :)

Leeya Hezlin said...

upss..terlupa pula nak tanya..
ira dulu sekolah teknik kat mana??
leeya pun sekolah teknik kat melaka juga..
teknik bukit piatu..
masa sekolah rendah pun pernah juga sekolah kat melaka tu.. :):)

nabilah_2908 said...

hehe..boing sungguh dgn Melaka yer..? :)

nazirah said...

owh konvo kat PICC ek dkt da ngna ofis cci tu .. huhu bole la dtg nt eh guau jee ;)

Finaz Jaafar said...

wah macam sangat taf nak ke kelas kedua tu pun

Puan Kutu said...

congrate ira..hebat dah tu kelas kedua.akk nie ntah bila nak further studi.haha..

KhaiRin said...

sik baik sy da lps hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah dear..

happy for u....;)

Wanie said...

wow, gempaknye result ira..tahniah tau :)

Leeya Hezlin said...

hahaha..nampaknya akak ni senior ira la..
akak dulu pun kos perteq juga..
batch 2003/2004..
kiranya ira form 4,akak form 5..

dulu perteq 1 ka perteq 2??
macam mana boleh tak perasan eh??
macam jejak kasih pula..
xsangka jumpa di blog..
hieeeeeee.. :):)

CikGu KeCiL said...

sistem ni same ke dengan IPTA punya?

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails