.Awesome Blogger.

Friday, December 23, 2011

.The Smurf In The House!.



salam semua..

sekarang ni, tiap-tiap petang mesti hujan kan?sejuk bumi ni..kadang-kadang Ira tak on kipas pon..hee

malam tadi Ira tak boleh tidur..pagi pon bangun awal jadi sekarang ni rasa mengantuk dah..
-____________-


sebelum nak tidur, Ira nak tunjuk sesuatu..





^_______________^


The Smurf


Kakak Ira dapat hadiah cabutan bertuah masa dinner di tempat kerja ;)



pss : Bila tengok patung ni, mesti teringat cerita Snow White dengan Arthur Christmas..hee ;p.. ke ada lagi cerita lain yang ada Smurf / Orang Kerdil ni ek?

psss lagi : Selamat bercuti dan berhujung minggu! :)



41 comments:

Cik Nurul said...

betul, tetiap petang slalu hujan..

~comel kan the smurf? ^^

Saddila said...

the smurf comel sgt :)
dila tak suka cuaca sejuk -_-'

Woofer Storm said...

comelnya.best tu kalau dapat peluk time tdo..eehee

#rumah dekat bandar puteri tu...

dill said...

besarnye idung smurf. hehe

dill.

KizZ said...

Alolo tomei-tomei smurf tuh..hihi

fadh leyanie said...

sekarang ni musim hujan,,sejuk je sekeliling.Smurf comel :P

Ungu Violet said...

skang nih memang musim ujan..

comey lah smurf tuh...tarik idung kang...hihi

Cikgu Ma said...

comel hadiah =)

bonggol unta yang ada di mana-mana

KaK LimAh Si SupiR said...

nak smurf tuuu ^_^

neechee said...

cutenye !!

miss Fyqa said...

comelnyer..bg fyqa jer la..kihkih

BENA said...

betol2 lucky droooooo nih ira . hehehe :P nak pinjam sikit bolehhhh ? hehehee :P

Miss Volvo said...

klu u bg i smurf tu gerenti i xakan amik sbb i xsuka biru haha!

fathiahRAIHANA said...

comelnyee ^^



dia tak kacau org eh mlm2 ? hee

cik ika said...

wah.untung sangt2

Abg Stalker said...

x bole tdo?sama la kita..:) abg merenung ke luar bilik je..nsb baik la x ternampak bukan2.kui3 ;P comel kn cte katun org kerdil. :)rindu zmn kecik2.xde pun nk termenung pk hr esok.

ZORA said...

bise la 2 ira..hujung2 tahun memng musim banjir..huuhuh..
cntik smurf tu yerk..:P

Puan Kutu said...

alolo comelnya..akk punya ke ira dah mintak supaya menjadi hak milik ira?kehkeh..

Asrul "iLham" Sany said...

sy suke pokemon tetibe :D

cik wanie Lovela (CWL) said...

smurf had gegurl tu ta d ke?

Hanie_Dew said...

Oit ira.bagunla.aku fan setia snow white ngan smurf.kekeke

nur adilah said...

comel lah:)

CekbOlat-bOlat said...

comel la smurf ! nk2

Teenager Housemaid said...

hehe..comelnye..:)
macam hidung pinochio pon ader..;p

Original CikTeddy said...

cabutan brtuah?cutenya!huhu

♛RaRa♛ said...

waa.shomey patung the smurf tuh.untung la bertuah..^-^ hee

MaYa MustWany said...

kaki nya besor..hih

Wanie said...

akak ira pas kat ira ke the smurf ni?hehe

Ujie said...

rasa nak tarik je idung smurf tu..*__*

*akak kat johor ni ujan memanjang, kalau tak pun mendung. syok tido je la!

nur farahin binti sulaiman said...

heheh.. farah tido mmg x guna kipas.. sbb rasa sesak nafas plak..


p/S~ akak, farah nak link yg akak jwb tag tue.. farah bru perasan akak komen kat entry tue..

aRa ❤ aFiq™ said...

skunk musim smurf plak an.. bg ara ptong 2 ley x kak ? :D

entry baru..anak sedara ara saket :(

http://izara4eva.blogspot.com/2011/12/get-well-soon-mia.html

Muna rahimah said...

Smurf comel <3

LAici KAng Ais said...

have a niceeeeee weekend :)

Miss Volvo said...

pssstt cuti ni xblk kg ke? blh bwk smurf tu tgk kg halaman ^^

Mohd Izzar said...

aku rasa stiap masa je sejuk..adei..

cik ika said...

da tgk da citer the smurf..best~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel smurf ni.. :)

Chuu Muqhlis said...

pinjam! nti kite pulangkn :P

onie said...

comelkan smurf ni,hehehe

aimie amalina said...

ape ke comei cek biru ni
heeee
sukelah tuuuu
boleh teman ye tito
hehehe :p

wan nurul hezrina said...

dulu masa budak2 suker sangat ngan kartun ni n flinstone..cumil!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails