.Awesome Blogger.

Monday, June 7, 2010

. Bila bosan2... :) .





berjumpa lagi kita di my swettie ku ini..

hai2 semua!!

huhu...

nama pon cuti kan...bila cuti n bila xda gi mana2 n xtau apa ag nak wat dlm rumah ni..

ape lagi..

godek sana sini...pergi belakang, pergi depan..

tapi masih bosan..

ehehe..

tiba2 terlintas 1 idea yg rasa2nya mmg boleh hilangkan bosan kot..

n idea ni pon boleh jadi memahirkan diriku dgn ilmu di dapur ni..

nanti nak kawin kan senang..ehem2..hehe..

dah mengarut2..semalam me n my along wat muffin blurberry..

bosan kan..

so pukul telur ngan susu ( gantikan air ) n sikit minyak masak then gaul dengan tepung tu..

tadaaa...da siap..eh2..belum2..masukkan dlm bekas muffin then bakar..baru la siap..

nak tengok??


ni la rupa muffin blueberry..ni je yg tinggal..walaupun rupanya tak berapa cantik! tapi rasa dia not bad tau...

ok la kan buat permulaan..nanti2 mesti pandai..:)

ok dah..end the muffin story...



bila bosan lagi..bawa harras ( my mom jaga ) gi jalan2 kat taman..tapi disebabkan semua mainan kat playground tu dipenuhi budak2 yang lain..jalan2 dlu kat area jogging tu...

dah lama rasanya xjogging...dlu rajin..sekarang?malasss...hehe



masjid ala2 masjid terapung...cantik tak?cpe tau ni katne?shhh..:)



ok lah..saje je tulis entry ni..title pon bila bosan2 kan..so letak la picta my baby yg kat atas katil tu...hehehe...






6 comments:

MiszMaryaNe said...

ira, muffin blueberry ke 'blur'berry...=p
dh pndai nt leh la wt bisnes, hehe

iRa~" said...

k.mariam : ehehe..slh2..:P..blueberry..hehe
alooo..nk jual kat sape?haha

affizza said...

wah, psni bole ajar fza bt ye...=)

iRa~" said...

fza : hehehe..boleh2..:P

^nad!ya^ said...

nak.....heeeee

iRa~" said...

nadiya : hee..meh2...:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails