.Awesome Blogger.

Saturday, June 26, 2010

. Contest 1 dan 2 by Misz Lullaby .


salam n hye semua..hee..

korang jangan muak ea bila tengok blog ni penuh dengan entry contest..hee..

ira join je memandangkan xda keje ni..kih2..:P

lagipon ramai btol blogger wat contest skang..maybe sbb cuti sem kot?

moga2 murah rezeki u oll yg wat contest ni..wee~

ni contest 1st..cpe nak join klik sini okey!

contest by miszlullaby

  • Contest ni terbuka kepada semua,lelaki dan perempuan. Manala tau yang lelaki nak dapatkan utk gf ke mak ke..hehe
  • You have to be in MALAYSIA. At least,korang ade alamat di Malaysia. I'm going home this August.Pokai la den kalo kene pos dari Moscow ni.Hehehe...
  • So,ML ( tuan punya contest ) xnak susah kan korang nak berhempas pulas join contest ni, i try to make it as simple as i can.kite buat contest nak happy2 kan.^___^
  • Hadiah sangat best..hee..Ira likeee!!!~..nak tau hadiahnya..sila tengok sini
  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower.
  2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar..................
  3. P/S(oh ye..i just noticed this,kalau nak letak kat side bar tu,korang copy gambar jek la,xyah letak yang code tu coz kalo tak die redirect to the blingers blog instead of my blog..kalau malas xyah letak pun xpe,tapi kalo letak ade benefit nya donk~)
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  5. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k?Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x,nampak muke je ke..Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampailaaaaa cik miszlullaby terpikat ok?
  6. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..I will choose it.
  7. Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=D
  8. Leave your link below..so that i can check it.
  9. Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D
  10. If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher.Check their websites at my side bar.


gambar ira...




my name is nadhirah a.k.a Ira ..:)
am i like a model of eye on malaysia melaka?wekkkk!:P
hee..xdalah gambar ni diambil ms jalan2 with my love kat melaka historical city..
tak tahulah nape Ira leh wat kaki camtu....konon2 macam model la..haha..:)
tapi love the sandal so much...colourful!!!!!
masa ni pagi lagi..tak ramai orang sangat..we all antara yang terawal datang..
view memang cantik..1st time naik eye on malaysia melaka ni even dah berbulan2 tmpat ni open 4 public..
tapi yang agak 'sweetnya' kan..
after a week kitaorang datang sini..
eye on malaysia ni di SITA!! me baca kat paper...sebabnya tak bayar sewa pada the owner yang kat overseas tu..huu.. sekarang ni tak pasti samada dah open balik atau camne...maybe dah kot...
takkan goverment nak tutup tempat tarikan pelancong kan..
tapi macam lawak la plak sebabnya memang dah niat nak naik lagi sekali dengan my fwens..
my fwens tak penah naik lagi..
tapi tak dapat...kempunan my fwens!:P


okey gambar done..

ira tag :

fiza

p/s : fiza mesti suka gileee hadiah contest ni..so jom join sekali dengan ira..heee.




2nd contest!!!!

contest by miszlullaby

hee..contest ni pon dari owner yang sama...

miszLullaby..

tak pe ke ira wat 2 contest ni dalam 1 entry??hee..:)...

sape nak join klik sini


TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30TH JULY 2010

2nd contest ni not actually a contest.More to like a "LUCKY DRAW!"hehe..

Syarat2 penyertaan nye simple jek...:
  1. Be my follower.
  2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
  3. Tag one of your friend.
  4. Leave your link below so dat i can check it.
  5. i will pick the winner randomly.So,jangan lepaskan peluang nak rasa teh yang best ni!Susah tau nak carik!=D
ira tag :

rara nasiha..:)



wish me luck...:)





5 comments:

miszlullaby said...

ok dearie..penyertaan diterima..thanx for joining.

iRa~" said...

miszlullaby : thankss..:)

dak eina (◕‿◕) said...

nak j0in jugak lah..hihi

affizza said...

1st contest jugak??

NHIDAYAT said...

i wish u best of lucks baby=)) semoga sukses!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails