.Awesome Blogger.

Wednesday, June 23, 2010

. Godek2 Blog Sendiri .

Salam n hye smua..

Tadi masa kat geng blogger, Ira sempatlah melawat beberapa blog yang baru di ‘ping’..

Then terjumpa la blog ni yang Ira rasa memang sangat membantu untuk mencantikkan n upgrade blog ira ni jadi yang lebih baik..hee..even Ira bukan newbie dalam blog ni tapi ilmu tentang edit blog memang tak berapa banyak...huuu..

Jadinya bila dah terjumpa blog yang sangat menarik tu.. of cos lah Ira nak cuba2 gak kan.. Tutorial pon sangat senang dan mudah difahami... Kalau ikut step yang diberi, InsyaAllah jadi punya..hee..

Ira ada wat 2 pembaharuan kat blog Ira ni.. perasan tak?alaa korang mesti tak perasan kan..huu..

1st ira dah pendekkan entry n kalo u oll nak baca kena tekan read more..nampak kan?

2nd plak... kat cursor u oll tu ada salji warna merah tak??haa...tu la yg ira godek2 tadi..hee..cantik tak??

U oll nak gak ke? Okeh kalo nak tengok memang banyak sangat tutorial yang dikongsi oleh En Nescafe Ais... Jemputlah ke blog dia..hee...promot2



Sebelum bertukar wajah..ngeee..



Selepas... yang Ira highlight dalam kotak tu..perasan da?hee...


Ok lah.. Ira nak godek2 yang lain ag.. hee..






2 comments:

affizza said...

ha, gode2..pas2 bole turunkan kt fza lak! hahaha

Miss_Yanfie (,")(",) said...

best kan blog nescafe ais tu... terlalu byk inf0 yg bagus² dan best²....

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails