.Awesome Blogger.

Tuesday, June 8, 2010

. ‘My Water Moments’ .



hello2..:)

entry ni adalah entry contest nuffnang...

mesti ramai blogger yang dah join right..???

me je baru nak join..huuu...

its ok then..janji closing date belum tamat lagi..hee..

if yang baru nak join..do click here : contest my water moments!

if nak click kat iklan sony kat my sidebar pon boleh jee..click2..:D

okeh..back to here..before i show my picture which its related with my water moments..

i show u the camera 1st okeh!!



here it is...have 5 variety colour...of coz i like the pink colour..hee..so sweet!

advantage this camera :


water proof ( up 3 metres)
beautiful images even in low light ( have "Exmor R" CMOS sensor )
realistic photo with excellent contrast ( have Carl Zeiss® Vario-Tessar Lens )
temperature proof
dust proof
shock proof
and slimmest water proof camera with sweet various colour!


see the difference between sony TX5 and the others camera below..:)




so more details about this cool gadget, do click here : sony TX5



okeh..now my turn to show my creativity in writing..hee..

semua my picture ni diambil di semasa my family and cousin at wet world pedas, n9..

masa ni memang seronok sangat sebab 2 family joined together..

dan kami main air sampai wet world ni dah hampir ditutup baru we all balik..hee..

masa ni memang 'my water moments' coz we had a lot of fun there and ianya mengeratkan kasih sayang antara my family members and also my paksu family...

its very hard to be like this anymore bcoz so hard to find the suitable time to hangout together because my paksu family was move and stay at malacca now..so sad..sob2..heee...:)..

i miss ' my water moments' so muchhh!!!!

here the picture..



if i have the sony TX5 at this moments, for sure the my face will be more sharp and the colour of the water will be so niceee and bluee..dan titisan air yang turun akan kelihatan jelas n cantik...



for sure if i have sony TX5 at this moments, wajah keriangan my cousin akan dicapture dgn sangat jelas n lebih dekat kerana sony TX5 adalah water proof!!






same with this two pictures...for sure if i have sony TX5 at this moments, wajah keriangan my cousin and me akan dicapture dgn sangat jelas n lebih dekat kerana sony TX5 adalah water proof!! n kamera akan dibawa masuk ke dalam air tanpa rasa ragu2...:)


puisi tentang sony TX5..:p

Ohh Sony TX5...
kalau lah ku dapat dirimu..
akan ku sentiasa membawa dirimu ke sini..
ke sana...ke hadapan...ke belakang..
dan juga kemana-mana sahaja...
langkahku bertapak di muka bumi yang indah nan permai ni..

Ohh Sony TX5...
dirimu sangat menjadi igauan...
warnamu sangat menarik hati...
ciri-cirimu yang begitu menyerlah..
kalis air, anti gegar dengan carl lens yang memukau..
sangat mempesonakan..
dengan adanya dirimu..
pasti aku akan dapat mengabdikan detik-detik yang sangat indah
yang akan berlaku dalam hidupku...
dengan penuh bergaya sekali..

Ohh Sony TX5...
dikau memang menambat hati sesiapa sahaja yang melihat dirimu..
begitu juga diriku...
andainya aku mendapat dirimu..
akan ku melompat kegirangan..
kerana aku sangat mendambakan dirimu berada di sampingku...
:D





kih2...rasa lawak gile...hahahahhaa...jom gelak sama2...:P



3 comments:

|| nemo mimosh || said...

good luck !

affizza said...

ira, bp hinggit kamera 2 ira beli? fza nk beli kmera r. tgh survey2 ni..huhu

iRa~" said...

nemo : thanks!eehehe..

fiza : ira xbeli la yang..baru nak msk contest ni..kut2 rezeki ke..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails