.Awesome Blogger.

Tuesday, June 22, 2010

. I ♥ both of U !!!!!! .

Salam semua...hye2!!heee..

Dalam hati Miss Ira ni still ada taman agi..haha..taman dia belum layu lagi..kalo dah layu nanti mesti kering kontang jek...sob3..T______T

Dalam hati ada taman sebab ada 2 sahabat yang buat owner blog ‘ my sweetie’ ni terharu sangat2!!!

Semalam kan my anniversary with Mr. Mims.... diorang siap wish kat my fb n ada yg siap publish kat entry blog gak... macam mana tak terharu kan??!!!:D

Diorang siap wish panjang2 lagi.. siap dengan nasihat lagiiii..heee..suka2...tak sangka ada org yang care sampai macam ni..=)

Jadinya kat sini me nak ucapkan kat Nadiah Shafiqah ( dulu dia ada blog, tapi sekarang dia da delete..huu..) & Siti Nuraffizza ( blog dia sweet sangat..kaler hijau lagi..hee)... billion of thankssssss...heee...suka sangat2!!ngeh2...

Korang wat me rasa special sangat...hee...syukur pada Ilahi...dikurniakan sahabat seperti kamu berdua.....:D


dan





p/s : fiza n nadiah,,ira amik pitcha u oll...heee...jgn mare~
p/ss : u oll yang dtg jenguk tu thanks gak eaa..internet ngah slow so me tak tau cpe yg dtg..shoutmix pon xleh tengok..kalo u oll post comment baru leh tgk..nyway nt me jenguk blog u oll gak keh..:D

3 comments:

affizza said...

wah wah wah...
diriku ada di situ. haha. welcum dear. small matter je ahh wish mengewish ni. mmbr hepy, fzapn hepy, sma2 hepy! =)

*btw, ooo curik gmbr yerk! babab dy..=p
* blogku cantik, hasil tgn siapa??? hahaha

^nad!ya^ said...

waa..ni lagi la terharunye!!!!!!sob3.....
ira ...cyap wat entry khas lagi....:P...
thanks a lot darling........x0x0...~
i heart u la babe.!!!!!hehe..
~<3
psst*xpe...xkisah pun amik pic tu..eheh`

iRa~" said...

fiza : hee...korang je wish..tu yg tharu tu..siap ada gambo lagi..hee..:)

p/s: alaa xyah babap laa..ehehehe...ermm..ira la kan..hahaha..

nadiya : heee...terharu gak ke???
welcome dear~...ngeh3....heart u bebanyak!:)...hehee..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails