.Awesome Blogger.

Tuesday, June 15, 2010

. Syok gak kalo naik ni .




salam n hye kawan2..:)

berjumpa lagi di my sweetie ku ini...

tadi me n my along gi berjalan ke ioi mall..

saje je cuci2 mata pastu nak ke popular bookstore...ada hajat sikit..heee..

pastu bila otw balik...tengah best2 dengar lagu kat hot.fhm...

tetibe....

zupppppppppppp...

eh2...tengok belah kanan kat depan...

ada ni..


sumber : mr google

wahhhhh...mentang2 motor besar ea...kemain lagi berdesupppppppp....

tengok orang yang bw......lelaki...wah dlm hati..mesti hensem...keh3...:P

pastu kat otak ni mula lah menerawang...

alangkah...alangkah....alangkah....wee~

bila lah me nak dapat naik motor besar camni ek???



sumber : mr google

sebenarnya takder lah minat sangat...tapi kagum lah kalo nampak orang yang bw motor besar camni....yang penting orang tu mesti sangat yakin dgn diri dia...kalo x, xkanlah dia boleh bawa motor besar camtu kan...haaa paling penting! kena ada lesen motor ni la..bukan lesen motor biasa tu ea...

tapi teringin tu memang pasti la...keh2...sape tak nak?dibawa mengelilingi dunia ... opsss...mengelilingi selangor pon dah cukupp...heee..

n cuba kawan2 bayangkan.....andainya...owner blog ini....ni kat bawah ni..
promot2..:P


. sila abaikan pokok kaler hijau tu okeh .

okeh..ulang ayat...sila bayangkan sekarang okeh!..

bayangkan...me hadir ke sekolah dengan menaiki motor besar ini dengan dihantar oleh seorang jejaka hensem+cute a.k.a my husband ( spe lagi nak puji kan, tapi siapa my husband pon xtau ag..huu ) ... rasanya anak murid ku pasti terbeliak plus teruja nak masuk kelas cikgu dia ni kot...hihihi...masuk kelas bukan teruja nak belajar tapi teruja nak berborak..confirm punya! tapi ni agak2 je la...sila jangan percaya yea...

kawan2 tak payah bayangkan lah...mengarut je tu semua....camnelah me nak naik motor dengan pakai baju kurung tu....sob3...maunya terselak sana sini kang....siap bagi free show kat orang2 yang nampak...sangat bahaya!

sila jangan ikut okeh....ini imaginasi semata2!dah2...nanti datang lain kali yea...babai!


8 comments:

^nad!ya^ said...

yeee!!!sy pun suke super bike!!!waaa.........jeles lau nmpk org ride ngan super bike neh...meremang2 bulu roma!!heee~

iRa~" said...

nadiya : ehehhe..:P...nt beli ea..kih2

^nad!ya^ said...

hahah......~mimpi laa...xkan nadia nk bawak..~duk blakang bleh la......tp 'dia' x suke pun superbike...hheheh..

iRa~" said...

nadiya : hahaha..xpela..mimpi pon ok ape..dr xdpt lgsg..alaa..dia tu mmg la..org suka dia xsuka plak!:P

^nad!ya^ said...

tu la...mimpi pun dah ok dah..hehe~tu la....nadia pnah ckp..nadia suke...hahha..dia kate 'xsuke'....~

iRa~" said...

nadiya : hehehehhe...okk jgn lupa mlm ni keh..siap sedia...:P..ala xpelah..nk wat cane kan..:)

cik panadol said...

sy suke superbike...tp takot naik motor pulak...cmne ek?

iRa~" said...

cik panadol : hee..kalo org lain bw pon takut ea?alaa camni kena naik basikal dlu la..hikhik..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails