.Awesome Blogger.

Friday, June 25, 2010

. Contest Gadis Paling Comel .



ANDA RASA ANDA COMEL TAK?? Sila Angguk wahai gadis sekalian...hee..

Jom Join sekali Contest Gadis Paling Comel ini..

alaa...saje suka2..:D



syarat-syaratnya :
  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!

ok..itu sahaja syarat-syaratnya.mudah kan???gambar tak kisah beredit atau tidak.tetapi NATURAL BEAUTY is better right? hehe...kalau sudah join,alertkan saya di ENTRY ini.!

contest dibuka dari 21 JUNE 2010 hingga 21 JULY 2010.



: : hee..ni jawapan ira.. : :

: :
apakah benda comel/cute yang anda suka? : :
ira suka aksesori macam gelang tangan, cincin n etc or sepit rambut..hee..:P

: :
ira tag :

sis mary

: :
ni gamba konon2 comel laa bila wat camtu..ehee..:P : :






7 comments:

✿ Cik Cimi said...

wuu~
mahu join.
tp saye ta comel.

iRa~" said...

cimi : alaa join je dear...comel ape?

MiszMaryaNe said...

hikhikhik..
contest gds comel yek,
malunyer nak buat..=P
hehe, tengss ira, nt akk buat yek..=)

Rara Nasiha said...

ict! hehe :)

Nurain Hasan said...

TQ SBB JOIN SYGG
;)

iRa~" said...

sis mary : hee...wat jgn xwat..:P

rara : tepat sekali!hee..

ain : hee..welcome dear~ ..:)

affizza said...

ini juge??

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails