.Awesome Blogger.

Friday, June 25, 2010

. Contest Bergaya Dengan Baju .



salam n hye semua!:)

hee..ira nak join 1 lagi contest...

contest apa?ni kat bawah ni,..


Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......
11. Tarikh tutup : 3 Julai 2010

wee...saje je nak join..tak de kerja ni..hee...

gambar ira ada 2..nak pilih yang mana pon tak kisah..ngeh2..



gambar 1st : bergaya dengan spekcy melaram...ngeh2


gambar 2nd - bergaya dengan old skool spec..haha

khas untuk candy dandy : pilih lah yea yang mana 1 pilihan kalbu..ngeh2..:P



4 comments:

Pinky Pixie said...

comelnya blog..
saya pun join contest ini juga.hehe
gud luck to you~

✿ Cik Cimi said...

hee.
rajin betol ira join.

iRa~" said...

pinky : hee..mekacih2..gud luck utk awak gak..:)

cik cimi : hee..tu la..xda keje kot..haha..jom la join..

affizza said...

contest ini ke??

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails