.Awesome Blogger.

Thursday, June 10, 2010

.gembiraaaa...yang ditunggu ada di depan mata! .




heyya semua!

entry ini ditaip dengan hati yang berbunga2 gitu...

dalam hati ada taman la katakan...kih2...:P

tipu jeh okeh!

tghari tadi me pergi p.pos, byr bil n bla2..

then bila blk rumah je, ada parcel atas meja kat ruang tamu..

terus amik sebab da tau mesti tak ada orang lain yang punya

hehehhee..

tengok nama kat parcel tu...yeayyyyy!!mine2...:D

cuba teka apakah??hehee...alaa teka la cepat...

eh2..anda tak caye me dpt parcel???

sila tengok sendiri dengan mata anda yang tiut tu okeh!ngeee...


from Jemari Seni Publishing...yeay!!suka2!


the parcel!!


2 buah novel yang dibeli via on9 di lmn web JS..


heee...bosan la dok rumah...

ape lagi..godek sana sini..pastu tengok novel ni macam best je..pastu ada member recommendkan novel ni....

kalo beli on9 dr lmn web JS...dpt murah ckit dr beli kat bookstore..pastu insyaAllah novel yg kita nak ada...kalo ada stok la..tp sllnya mesti ada stok..pastu postage pon free...

berminat nak beli on9??okeh click sini yea...website Jemari Seni

dapat2 je terus terjah novel 1st..bidadari hujan..skang ni dah baca suku..nak tau best ke tak?tunggu me abis baca k..nti me wat review..

k nak gi sambung baca...daaa~


8 comments:

nabilah_2908 said...

hmmm...nnti buat review eh tntg novel ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MUSIC PLAYER DI BLOG

iRa~" said...

nabilah : i will..insyaAllah..hee..:)

affizza said...

huhu. best ke baca novel je? fza jarang baca novel smp abis. lg2 yg pjg menjela ni. stakat nipis2 2 bole r skit2. kl cte 2 best, br abiskn baca. 2 pn takat 1 week jugaklah..huhu

iRa~" said...

fiza : best2..hehehe..ira suka membaca...xsuka ek?hehe

affizza said...

huhu. x ske kot. lbh ske melihat & mndengar. hihi. kl dh thp bosan yg amt, br baca novel. sbb2 novel x abis bc, ada bnd lain yg lbh best nk di buat..cthnye tido & on9! hahaha

iRa~" said...

fiza : heee..ira bila dah bosan on9 ngan tdo bc novel laaa..hihi...bestlahhhhhhh..:P

Farid MOFASAD said...

dah habis baca nak pinjam plakkk ok!!!


tpi bukan nak baca!!


nak jual balik!!!!!!!!!!!!!!

wakakakakkaka!!


>>_________________<<

iRa~" said...

farid : haaaa..xbley2!!!eii..smpai hati..hehe..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails