.Awesome Blogger.

Monday, June 21, 2010

. Denggi sangat bahaya okeh! .


salam semua...

sorry sebab tak update story-mory baru dlm my life..hee..

bz skitt...nak update tp xsempat jekk!!

ni cerita sabtu, 19hb rituu..

pagi tu me n a few friends telah ke hosp. serdang..

sebabnya nak melawat kawan masa kat sekolah teknik dlu..

lama gila ooo xjumpa..last jumpa masa ngah exam SPM dulu..bayangkan betapa lamanya...hampir 5thn gak la...lama kan??rindu sgt2 kat they all...huuwaaa...

btw, my frens tu dia kena denggi...kesian sgt kat dia...dr ari isnin yang lepas smpai ari khamis dia kat ICU, ari jumaat baru pindah wad biasa...

sangat bahaya okeh!!Sesiapa yang demam tu cepat2 gi hospital!!jangan pergi klinik swasta..diorang bukan check darah pon...

boleh membawa maut tau kalo terlambat dikesan..so yang demam, jangan degil2..dengar nasihat miss ira ni okeh!heee..sejak bila jadi miss ira plak nih!!! eemm,...korang layankan je la ea..:P

ada few pitcha..jemput nengok semua..



yang sakit da kembali tersenyum..dah sihat la ni..hee..


we all...lama gila xjumpa..ni baru dpt jmpa..:)


kat lobi hosp..heheheh...


ohhh noo!!miss ira da gemukkkkkkkk!!

tu je la..banyak ag nak update...tungguuu..:)




3 comments:

diriku said...

pesakit senyum je 2..he2

diriku said...

pesakit senyum je 2..he2

iRa~" said...

diriku : hee..tu la..da sihat la tu..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails